(50c) 2018-04-27 Luftfartstilsynet-Utkast konsesjonsvilkår – Taraldrud helikopterplass, beredskapssenteret

1 Konsesjonshavers ansvar
Politidirektoratet (org. nr. 982 531 950) er konsesjonshaver og ansvarlig for å anlegge, drive og inneha landingsplassen i overensstemmelse med konsesjonsvedtaket og de tilhørende konsesjonsvilkårene.

2 Bruk av landingsplassen
Landingsplassen er til privat bruk, og kan brukes bare etter tillatelse fra konsesjonshaver. Konsesjonshaver plikter å gjøre brukere av landingsplassen kjent med konsesjonsvilkårene.

Konsesjonen gjelder for normal aktivitet et trafikkomfang på 56 flybevegelser per uke, begrenset til 2250 flybevegelser løpet av en tolv måneders periode. Et høyere trafikkomfang for normal aktivitet forutsetter at konsesjonen endres. Konsesjonshaver skal loggføre antall flybevegelser på landingsplassen, der dato og tidspunkt for flygingen fremgår. Luftfartsmyndigheten kan bestemme at det skal innsendes trafikkdata for landingsplassen.

Landingsplassen skal brukes til drift av Politiets nasjonale beredskapssenter. Den skal ikke brukes til trenings- eller øvingsflyging, eller til vedlikehold av helikoptre som ikke hører til ved beredskapssenteret.


  • (50c) 2018-04-27 Luftfartstilsynet-Utkast konsesjonsvilkår - Taraldrud helikopterplass, beredskapssenteret Tittel
  • 27.04.2018 Versjon
  • 12. juli 2018 Lastet opp
  • 12. juli 2018 Sist oppdatert
  • 438.58 KB Filstørrelse
  • Last ned Last ned

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.